dimarts, 10 de juliol del 2007

Una tarda de dilluns

[com sempre renfe arriba tard. i això em fa posar més nerviosa del que estic...] a les quatre a l’estació. Puntual. Com un clau. Qui no és puntual és la RENFE dels collons: fet i fet, la recullo passat un quart de cinc. [ja hi sóc surto de l’estació i me’l trobo, palplantat fóra del cotxe...1’85m, deu n’hi do] Petons d’hola, què tal, cotxe, a penes deu minuts de carretera, més petons, motel, habitació, intimitat. [del cotxe anem directament al motel. ja parlarem després, potser. arribem a l’habitació i ens deixem d’històries...estem sols i no ens cal res més...comencen les mirades, els petons, les carícies...] Ara els petons són diferents (no cal vigilar la carretera!): pausats, profunds, les llengües enjogassades, repassant els llavis, les genives, buscant el coll, les orelles. Entre petó i petó, peces de roba que van caient al terra. [comença el joc i jo em deixo fer....té unes mans grans i m’agraden. Em toquen molt suaument i m’esgarrifo..i això només ha fet que començar, buff!] Li toco l’esquena, li llepo els pits, xuclo els mugrons menuts i rosats. Els panteixos omplen la cambra que hem deixat en penombra. Ei, que vull un dels teus massatges, m’etziba i jo la miro, l’ajec de bocaterrosa i la deixo només amb les calces posades. [li demano un dels famosos massatges que m’ha comentat més d’un cop...i quan comença a tocar-me, em relaxo però alhora em poso a mil...estic d’esquena i cada part del cos que em toca és com un petit orgasme. No para, i m’agrada. Començo a estar xopa...] Em frego les mans per escalfar-les i facilitar el massatge: espatlles, esquena, cames, peus, braços, mans... alterno les meves de mans amb lleus tocs de llengua, descobreixo els seus punts de pessigolles i els seus punts d’esborronament fins que em sembla que ja n’hi ha prou. Li demano que es tombi panxa enlaire, les calces encara posades, i li tapo els ulls: d’aquesta banda el massatge serà diferent!
[amb els ulls tapats, no veig absolutament res. M’imagino on és i què fa, però fins que no actua no ho sé del cert. Estic molt excitada i ell ho nota.] Panteixa abans que no comenci: no sap on aniran les meves mans, la meva llengua, que vaig combinant. Pits, genolls, engonals, turmells, ventre, el coll, que m’ha dit que és el seu punt dèbil... cada cop menys amb les mans, cada cop més amb llengua i llavis. Amolla alguns gemecs i sé que ara és l’hora de despullar-la del tot: li abaixo les calces que van a parar al terra amb la resta de la roba. [buf...ja estic xopa i ell hi va directe....] Li toco les cuixes, passo la llengua pels engonals i començo la feina que més m’agrada: té les làbia vermelles i inflades, el clítoris ben dur i sensible, els seus sucs mullen els llençols. La meva llengua s’hi posa amb fruïció, llepant, xuclant, humitejant encara més el seu sexe, les mans juguen amb els seus mugrons, ella abaixa les seves per obrir-se ben oberta i facilitar-me la tasca. [em llepa, em xucla...tot fent canvis de ritme que em fan tornar boja...he de controlar-me una mica si no vull corre’m ja] Li vénen els primers espasmes, alça els malucs, xuclo, llepo, xarrupo els sucs... un gemec més fort que els altres acompanya l’orgasme. [porto estona gemegant com una boja, està fent una bona feina i no puc aguantar més...el primer orgasme ha estat l’òstia...]
Bufa, la respiració accelerada es va recuperant lentament. [té ganes de jugar..és incansable, i a mi m’encanta...una promesa és una promesa, i ha d’anar a per més orgasmes] Abans que tingui temps de res més, hi torno: no es cansa, la meva llengua, si la feina és agradable. Aquest cop els seus sucs no regalimen, ragen com un doll, en tinc tota la cara xopa, amarada, els seus gemecs deixen de ser gemecs, són petits crits, té espasmes des de bon començament, també va tot més ràpid i no triga a tornar a escorre’s.
M’hi acosto i li beso els llavis, li traspasso el gust dels seus sucs, obre els ulls, somriu, ara jo, no?, m’ajeu panxa enlaire i em tapa els ulls també. [després de recuperar-me, em toca jugar a mi amb ell. Ara el vull fer disfrutar com ell m’ho ha fet a mi...] Ho he fet sovint, això, però mai no m’ho havien fet: no saber on em tocaran o lleparan augmenta l’excitació d’allò més... [li tapo els ulls...m’agrada atacar d’imprevist...ara al mugró, ara llepo el coll, ara faig que noti el meu alè al seu ventre, ara vorejo la goma dels calçotets...] és una sensació fantàstica, em fa trempar com feia dies que no trempava. Ella triga a acostar-se a la meva eina i, quan ho fa, noto la humitat de la seva boca. Ho fa ben a poc a poc, allargant el moment, com ha de ser. M’acarona els ous i l’ullera del cul mentre la seva boca, els seus llavis, la seva llengua segueixen treballant la meva cigala que me la noto dura, grossa, a punt d’esclatar. [la meva llengua torna a descubrir nous racons, li agrada repassar-lo, arriba al seu sexe, me’l poso a la boca, primer només la punta, la meva llengua la saboreja, juga a xuclar-la i a deixar-la...ell no deixa de jugar amb la meva cova, que segueix ben xopa] Sap que ara no m’he d’escórrer i ho deixa en el punt just. Em destapo els ulls: em guaita amb mirada trapella.
La penetro i esbatana els ulls, a tots dos se’ns escapa un petit udol de plaer: xops tots dos, ha entrat fins el fons. De mica en mica anem acompassant el moviment, les nostres carns colpegen les de l’altre, les respiracions s’acceleren, m’agafa de les natges i m’hi empeny encara més: les meves bosses colpegen també les seves carns. De pressa, més de pressa, va, va, ara, va, vinga: esgarips plaer omplen l’habitació.
Una estona de petons i carícies suaus ens ajuden en la recuperació. Ajaguts al llit, un al costat de l’altre, anem deixant ara un bes, ara un toc lleu, ara una llepadeta... No trigo pas tant a tornar a tenir ganes de jugar. Sense pressa, anar fent, acosto la mà a la seva figa que segueix estant molla. [jo segueixo a mil, i ben xopa...ell juga amb mi i això encara em fa posa més “malalta”; ell, vol seguir jugant i jo, tot i que em sembla que no ho podré aguantar, li dono permís] Toco, poso a dins, repasso, fins que trobo que ja és el moment: torno a posar el cap entre les seves cuixes, torno a amorrar la meva boca als seus llavis encara inflats, torno a llepar i a xuclar. S’escorre un cop, un altre... fins que m’aparta el cap i xiuxiueja ja no puc més! [un cop i un altre...ja no puc més...ara ja no hi puc fer-hi res i m’escorro ben ràpid...la seva llengua sap on anar i què fer...ja no puc més]

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Apa nano, que vau quedar ben servits!

Marinetix ha dit...

A mi m'assalten dues preguntes:
1) Es tractava d'una aposta?
2) Com veu acabar? Apa déu i gràcies, vagi bé el viatge a Reus??
Bé, me n'assalten moltes més, però ara no és plan fer un interrogatori...;-)
Val a dir que en l'art del sexe no sé si sereu mestres o no... però en el relats eròtics sou per treure's el barret! I a quatre mans!!!

Anònim ha dit...

marinetix:

1)aposta aposta no...però em va dir que volia aconseguir-me molts orgasmes amb la seva llengua (i ho va fer ;))

2) vam acabar rient i xerrant una estona :)


i gràcies, me n'alegro que t'hagi agradat!


la reusenca

Jo Mateixa ha dit...

Caram, caram, caram....es que no puc dir una altre cosa abanda de que m'heu deixat ben servida aquesta nit :-P

Anònim ha dit...

Un bon servei, a Jo algun lloc de el ciberespai,ting el sexe cambiat.

Anònim ha dit...

Uala!!!!
això si que estripar una tarda de dilluns!!!!!
ens llegim!!!

Gatot_X ha dit...

enhorabona estripanits i la reusenca per la experiència i pel relat...

puc fer crítica (encara que em tiri pedres al terrat?)?

:DDDD

M'encanta fer l'amor (jo en dic follar) repetidament i amb totes les parts del meu cos... una dona fins fer-la sentir una reina.

I m'encanten les maratons sexuals.

Però algunes vegades... saps, ho notes... que només un polvo és suficient per trobar la sensació plena.

La vau trobar?

Anònim ha dit...

jo mateixa: què, vas anar a dormir ben relaxada? ;)

striper: no he acabat d'entendre gaire el teu comentari.. :S

gatot: a mi també m'encanten les maratons sexuals.. :P ah! i jo si que la vaig trobar, l'estripanits ja t'ho contestarà quan torni ;)


la reusenca

Anònim ha dit...

per cert...trobo que hi ha pocs comentaris...

tan que deieu que ho volieu llegir... :(


la reusenca

Metamorfosi ha dit...

Carai nois, com aprofiteu l'estona! ;)

Tot i que jo hauria fet diferent una cosa: no m'hauria reprimit l'orgasme (esclar que això és del tot personal) ;D

Petons a tots dos!

estripanits ha dit...

Ep, contesto a tothom des d'un ciber en un aeroport mentre espero l'avió de tornada després d'uns dies de feina a l'estranger... :S

reusenca...
moltíssimes gràcies per haver atès el bloc mentre sóc fora! petons, llepades i xarrups diversos per a tota tu fins que arribi... ;)

baixlobregatina...
ben servits, sí senyora!

netix...
ja t'ho diu ella que no era cap aposta però sí que era una promesa i les promeses cal complir-les, oi? I pel que fa a l'altre que preguntes... igualment em remeto a la seva resposta ;)

jo (o tu mateixa)...
tu també vas quedar ben servida? només llegint-ho? jo diria que aquesta afirmació demana explicacions addicionals, no? :P

striper...
on dius que tens el sexe canviat? :S

cafeambllet...
tant li fa si és dilluns o un altre dia per estripar! ;) n'hi ha d'altres, però, que se'n van a Roma a fer-ho, oi? :P

gatot...
ja saps tu que a mi també m'encanta tot i de tot i que, ja ho hem comentat diverses vegades, és molt important que ELLES disfrutin per tal de poder disfrutar nosaltres... i, com ja he dit, una promesa és una promesa! la reusenca diu que va trobar aquesta sensació que descrius... i jo també! :)

meta, guapíssima...
ja saps tu que sí, que les bones estones cal aprofitar-les quan passen: CARPE DIEM, oi? :P hehehehe i, pel que fa al tema de l'orgasme... que t'ho respongui la reusenca millor, veritat? ;)

Marinetix ha dit...

Hola Estripanits!
Gràcies per la invitació... Em sento honrada... Però... ehem... diguem que el Baix Llobregat no entra en el meu radi habitual d'acció. ;-)
Per cert, i els vídeos? :-P

Joana ha dit...

D'això en podríem dir un " estripadilluns" ?
Ben relatat!
bon capde!

estripanits ha dit...

netix...
El Baix LLobregat et queda més lluny que a la reusenca? :P

joana...
digues-li com vulguis, que el nom no fa la cosa ;)

A tots i totes...
bon cap de setmana, estripeu força!