dijous, 21 de juny del 2007

De dues en dues

La feina, tot sovint, em sorprèn: de les previsions d'ahir a la realitat d'avui, tot un món. Vaig avançar un post perquè em pensava que no podria escriure i ja veieu que hi torno. De manera que, si em permeteu, us n'explicaré una que em va passar fa unes setmanes.
La Diana i l'Angie són parella: italo-turca una, italo-argentina l'altra, es van conèixer a Ginebra i ara viuen a prop de Barcelona. La Diana és lesbiana tot i que no fa escarafalls a amorrar-se a una bona cigala. L'Angie, per contra, és bisexual. Uns anys enrere vam tenir una ensopegada prou tòrrida com perquè us l'expliqui en un altre moment i feia mesos que no en sabia res d'elles, de manera que em va sorprendre la trucada de l'Angie: "Querés que nos veamos un día de estos?, hace tiempo que no sabemos nada de vos..." Vam quedar. Després d'unes birres i unes tapes, ben clar, acabàvem a ca seva: no esperava pas altra cosa jo, ni elles tampoc: directes a l'habitació, llit enorme, però enorme, eh?, amb mirall al capçal i, vist i no vist, tots tres en pilota picada.
Coneixedores de les meves habilitats, tot rient s'ajeuen de bocaterrosa i em demanen un massatge relaxant i jo que penso collons, però si només tinc dues mans... i em decideixo per fer-los una massatge mixte de mans i llengua. Clatell avall, esquenes avall, culs, cuixes, sofrages, bessons i turmells ben repassats, ben humitejats abans de concentrar-me als forats dels seus culs que deixo ben xops. La Diana s'entregira i li demana a l'Angie que li mossegui els mugrons mentre jo em dedico amb fruïció al seu sexe enrogit, el clítoris ben trempat, que vessa sucs a glopades.
La meva trempera em comença a fer nosa: a cada moviment, la meva cigala ensopega amb el llit, les seves cames, els seus pits, els seus culs. Elles que se n'adonen, es miren i enceten una bona escurada a dues llengües que m'enfila de mala manera: una s'entretén llepant amunt i avall, l'altra ho fa xuclant-me els ous, una em frega els mugrons, l'altra em fica un dit al cul. No vull escórre'm encara i els ho faig saber: s'aturen, es besen, riuen... M'abraono a la Diana, posant el cap entre les seves cuixes mentre, per darrera, sento que em xuclen el forat del cul. Em distreu un moment, però segueixo endavant, indefallible, llepant i tocant fins que, amb una convulsió, m'estreny les temples amb les cuixes quan li ve un orgasme que xopa la meva cara i el llençol.
Em giro i l'Angie ja és de quatre grapes, oferint-me els seus forats. Dit i fet, apunto la meva cigala i la penetro d'una sola envestida i és que llisca d'allò més bé. Empenyo dos, tres, quatre vegades, que noto la Diana que s'esmuny per sota els nostres cossos: m'aparta enrere, s'unta els dits de sucs vaginals, n'humiteja l'anus de l'Angie, m'agafa la polla i l'hi apunta. Costa un pèl al començament però al cap de mitja dotzena d'embranzides ja entra i surt d'allò més bé. Quan comencem a agafar ritme, la Diana comença a llepar, alternant els dos sexes, els meu i el de l'Angie. De pressa, més de pressa, i més de pressa encara fins que arribem al final bramulant de gust.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons! Llepades de cony, mamades, massatges... quin trio, tu! Avisa el proper cop, val?

estripanits ha dit...

kaliméra: ja em diràs com! No pretendràs pas que en pengi un anunci, oi? :-)

Anònim ha dit...

COLLONS; D'aixo es diu acabar bé la primavera,Jotambe tinc una amiga lesbi, la Teo que no fa desprecis si cala una cigala, i umcop,ens ho vem monta amb la seva parella,i ella.

estripanits ha dit...

striper: ets un crack, col·lega!

estripanits ha dit...

Als anònims maleducats i barroers:

aquest bloc és una porta oberta que no m'agradaria tancar: podeu comentar el que volgueu, però amb respecte als altres que deixen comentaris i sense passar-vos en excés amb el llenguatge que useu.