dilluns, 11 de juny del 2007

Roba estesa

Des del terrat de casa, es veu un parc menut i un pèl descuidat cosa que fa que la vegetació sigui un pic més frondosa del que seria habitual i que serveixi d'amagatall a més d'una o més de dues parelles.
Abans d'ahir al vespre hi estava estenent la roba, que vaig veure-hi moviment: dues xicotes, potser al voltant dels trenta ambdues, s'estaven morrejant en un banc, talment com dues adolescents. Jo, anar estenent la roba, i mirant de cual d'ull, esclar! De cop i volta, m'adoní que les mans d'una d'elles pujaven per sota de la samarreta de l'altra, cercant-li els pits, mentre que una mà de l'altra s'introduïa per dins els pantalons de l'una, cercant el seu sexe, a l'hora que seguien besant-se profundament i humida. De tant en tant, es desenganxaven, alterades potser per un soroll o una fressa que les destorbava, per tornar-se a enganxar seguidament, amb més desfici si cap.
Què voleu?, em feien patir, de manera que, sense pensar-m'ho dues vegades, no se m'acudí altra cosa que baixar del terrat, sortir de casa, atansar-m'hi i dir-los que, si és que no tenien altre looc, els oferia ca meva. Per a sorpresa meva, van acceptar, van entrar a casa i... us ho creuríeu si us digués que em varen retornar el favor amb escreix?

9 comentaris:

Anònim ha dit...

No fotis??, de debo???, jajajajajajaja, caram, caram, caram.....llàstima que desde el terrat de casa no es vegi casa teva, jejejejejeje :-P

estripanits ha dit...

Binocle, nena, binocles!

Anònim ha dit...

Amb binocles la veuria??, mmmmmmmm

Jo Mateixa ha dit...

Ei Estripanits, et torno la visita que has fet a casa meva per felicitar en Pep, moltes gràcies per venir-hi, em guardo el teu enllaç, aquest sembla un bloc ben...entretingut :-P

estripanits ha dit...

Gràcies, Jo Mateixa, encantat de coneixe't!

Anònim ha dit...

Collons nano quinas vistas desde casa teva,

estripanits ha dit...

Striper: sí noi, ja veus, però el millor va ser després, hahahahaha

Anònim ha dit...

Vale, tiu, ja et val... si lo millor va ser lo de dins de casa, poder que ens u expliquis, no?

Jo Mateixa ha dit...

Això, això, explican-s'ho!!!!!! :-P