dimecres, 20 de juny del 2007

Solstici d'estiu

Sovint la feina et prepara males passades. Aquest post el volia penjar demà però ja a aquestes hores d'avui s'albira que, pel que fa a la feina, aquest demà serà complicat de collons! Així que, amb un dia d'anticipació, us deixo aquest post - estrip per a tots i totes, amb el desig que demà us sentiu renovats de dalt a baix!
_____________________________
_____________________________
_____________________
Les meves vísceres paganes que tant sovint m'alliberen dels pòsits de la meva educació infantil, m'avisen de fa dies: ei, desperta, ja arriba, ja és aquí, ja som al solstici d'estiu. I ho sento al cap, i al cor, i a l'estómac, i a la pell... és l'hora de la renovació, de l'expansió, d'obrir-me com la ponzella d'una rosa a l'abril. I em demanes: que tornarem a fer el ritual de cada any? I et responc que sí, ves quina altra cosa podria respondre't!
Sí, com cada any, anirem a collir herbes i en farem farcells i les posarem en aigua de la font de la mina que hi ha al turó.
Sí, com cada any, farem la nostra foguera, petita però nostra, en aquella platja que tan bé coneixem i que sempre ens acull sense preguntar res, ni demanar res.
Sí, com cada any, saltarem la foguera, ens banyarem després al mar amb la lluna guaitant-nos, ens fregarem els cossos nus amb els farcells d'herbes, l'un a l'altre, com sempre.
Sí, com cada any, ens ajaçarem a la sorra de la platja, ens besarem, ens tocarem, ens lleparem, et penetraré i m'acolliràs, ens fondrem fins arribar a l'orgasme, finalment renovats, finalment purificats, com cada any.
Sí, com cada any, celebrarem el nostre solstici d'estiu!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, tio, molt bo l'escrit! Jo tb celebro el solstici d'estiu més o menys com ho expliques!

Joana ha dit...

No té preu banyar-se quan surt el sol i et deixes acaronat per l'aigua fresca...tot i tenir el cos baldat de la nit, però a gust!
Bona revetlla!

Anònim ha dit...

stripanits,
Amb tot aquet ritual, acabaras el any com nou,jo lo del farcellets no ho conexia. i mira que soc mitg de pages.

Anna ha dit...

Per fi, per fi, per fi ja es estiu!!!!!!! :-)

Déu ni do el ritual que feu, quina sort!!!! :-S

estripanits ha dit...

anònim: així m'agrada, estripant nits!

joana: si, eh?, però la gràcia és fer-ho avui, que és realment el solstici i, a més, no t'hi trobes tanta gent a la platja

striper: sí, sí, sí, els farcells d'herbes són tan imprescindibles com saltar la foguera

anna: gràcies pel desig de sort; el mateix us desitjo a tots/es: bon solstici!!!!

Marinetix ha dit...

Hola Estripanits!
He passat pel teu blog amb la única intenció de cotillejar una mica i deixar-te algun comentari cortès rollo targeta de visita, però la veritat és que m'hi he quedat enganxada! El relat conjunt de Garden + Canon està bé, tot i que veig que dius que el teu fort no és ben bé aquest... Doncs sigui o no sigui el teu fort, escrius de conya, no importa el gènere que toquis!
Ah, i no sé si els relats eròtics són basats en fets reals de nits estripades, o bé felices volades de la imaginació... Sigui com sigui, els he trobat al·lucinants. I amb molt ritme. I amb gràcia. Escrius com vols, coi!!!
Felicitats!

estripanits ha dit...

marinetix: carai... que em faràs posar vermell, eh? Pel que fa als relats... estan tots basats en fets reals però, esclar, els arrglo una mica perquè quedin més legibles. Gràcies pels afalacs! ;-)