dimecres, 5 de setembre del 2007

Gimnàstica

D'imprevist, ha passat. Ja feia dies que ens miràvem de reüll al gimnàs. Avui, coses del mes d'agost, a aquesta hora tardana només érem tres: un altre home, tu i jo. Deu cintes per córrer i t'has anat a posar a la del meu costat. Al cap d'una estona m'has demanat aigua, te n'he ofert, n'has fet un glop i m'has tornat l'ampolla amb un somriure trapella. Després, en sortir de la sala, has girat el cap i m'has mirat amb intensitat. He acabat la sèrie a la màquina, he vingut darrera teu i, sense pensar-m'ho, he entrat al vestidor de les dones. T'he buscat, he vingut cap a tu, ens hem despullat i hem anat cap a les dutxes. Freda?, m'has demanat abans d'obrir l'aixeta. Sempre, t'he respost. I l'aigua ha començat a rajar. M'has ensabonat tot entretenint-te al meu entrecuix i jo t'he ensabonat a tu tot entretenint-me al teu i també als teus pits de mugrons trempats per l'aigua freda. En esbandir-nos, els nostres cossos s'han entrellaçat en una abraçada intensa. Després, ha anat tot molt de pressa: t'he pres pel darrera i amb una dotzena d'embranzides ja ens hem deixat anar. M'has deixat una tovallola i ens hem eixugat: estaves d'allò més encisadora amb els cabells humits i esbullats. M'ha semblat que en tenies més ganes: amb les tovalloles fent de matalàs, t'he ajagut al banc. T'has eixarrancat tot seguit i jo he m'he acotat cap el teu cony amb la llengua per davant
i he començat a llepar amb suavitat, humitejant bé tots els plecs, de dalt a baix i de baix a dalt, del clítoris a l'anus. Toca'm les tetes!, m'has exigit i jo t'he complagut amb una mà, mentre feia servir l'altra per eixamplar el teu cony i penetrar-te amb la llengua. T'ha baixat una immensa glopada de sucs que he assaborit tot xarrupant-los amb delit, escampant-los per tot el teu entrecuix. Me n'he untat els dits i he temptejat la teva ullera, com demanant-te'n permís i tu me l'has donat gairebé cridant Sí, sí, fes, m'agrada!, i t'he follat el cul amb els dits mentre la meva llengua seguia esforçant-se al teu botó i a les teves làbia vermelles, inflades. T'han començat a venir petits espasmes i jo he accelerat els meus moviments: dits i llengua, cada cop més de pressa, fent-te petits pessics als mugrons amb l'altra mà, abaixant-la ara cap al ventre tens que s'encongeix de plaer quan l'acarono. Els espasmes esdevenen convulsions, gemegues i jo m'hi abraono, treballo amb més intensitat encara tot esperant el teu orgasme. T'arriba ja: amolles un xiscle, les teves cuixes m'apreten les temples. M'empasso una darrera glopada de sucs.
Foto descarregada de sexofree.org

14 comentaris:

Boira ha dit...

Ostres! Això si que és fer gimnasia. Així segur que m'animava a anar més sovint al gimnàs. Per cert estripanits. Quina coordinació noi! Treballant en tres fronts a la vegada!

Uf! :$

estripanits ha dit...

boira:
Tot és qüestió de pràctica: com diria el Striper, l'experiència és un grau! Mai no t'ho han fet així? Espero que sí perquè, si no, no saps què et perds... :P

Anònim ha dit...

Això... a quin gimnàs dius que vas???? ;)
Aigua freda??? bbbrrrr!!

Jo Mateixa ha dit...

Apaaaaaaaaa, i aquestes coses pasen a un gimnàs????, caram tu, a quin dius que vas?? :-P

Petons, ara que clar, desprès d'aixo del gimnàs els petons no son res :-S

estripanits ha dit...

cafèambllet:
Sí, aigua freda, sobretot a l'estiu

Jo (o tu) mateixa:
A vegades passen, a vegades no...

A totes dues:
Saber a quin gimmàs vaig té un preu... que no sabria dir si esteu disposades a pagar, hehehehe ;)

Boira ha dit...

jajaja, si que és qüestió de pràctica si, com tot. No és que m'ho hagin fet així m'ho han fet millor, o potser com a mi m'agrada més...això ja no t'ho se dir...;)

Jo Mateixa ha dit...

Ui, ui, ui...depen del que ens fecis pagar :-P

Jajajajajajajajaja.

Antoni Esteve ha dit...

Renoi, jo dec ser l'unic burro que no li passen coses d'aquestes...i mira que vaig al gimnàs!
Dec ser l'unic que va a fer esport i per això no m'entero?

Ja passaràs l'adreça!

estripanits ha dit...

boira:
Digues, digues: a tu com t'agrada més? Potser és una manera que mai he provat i sempre va bé aprendre coses noves... ;)

jo (o tu) mateixa:
De debò que ho vols saber? :P

antoni:
Sí, apa, creu-t'ho que te la passaré... perquè em facis la competència, cràpula, més que cràpula! :D

Clint ha dit...

ja portàveu xancletes...que a les dutxes dels gimnasos s'hi pot agafar qualsevol cosa!

Joana ha dit...

Es que després de fer esport...Bufff casi que els cos ho demana.Molt ben escrit.Felicitats!

estripanits ha dit...

clint:
ostres, ara que ho dius, jo no que no en portava, com que vaig anar directe a l'altre vestidor... :S

joana:
oi que sí?, i una bona sessió de sexe és moooooolt millor que una tanda d'estiraments! ;)

Anònim ha dit...

Escolta, jo dimecres començo les clases d'aiguagym! això no es fa, ara aniré observant a tots els homes, però la majoria tenen de 60 en amunt. Vaig a l'hora dels avis!
Molt ben escrit

estripanits ha dit...

caliope:
compte, que a vegades els d'aquesta edat diu que tenen cops amagats! i si no, sempre pots canviar d'horari...