dimarts, 4 de setembre del 2007

Jo també tinc un problema?

El Striper, un autèntic crac de la catosfera més o menys eròtico-festiva, ens explicava en aquest post que té un problema. El seu problema en qüestió no ve al cas i, si us interessa, ho llegiu al seu bloc que per això us n'he posat l'enllaç i així li feu pujar l'estadística de visitants, no? El fet és que hi escriu una frase en què em sento perfectament retratat quan diu: Bé, ja sabeu que un ja té una edat, una experiència (...), que sí, que jo també ja començo a tenir una edat...
Aquestes paraules m'han fet recordar una conversa que tenia, no fa pas massa dies, amb un meu amic: al cap de mitja dotzena de canyes, si fa no fa, la xerrada va derivar cap al tema de l'edat de les nostres companyies sexuals. Al meu amic, que també és de la meva quinta que deien abans, li agrada que la diferència d'edat sigui important, vull dir amb això que li agraden més aviat jovenetes i li estranyava que jo, en termes generals, més m'estimo dones que ja hagin entrat a la trentena (repeteixo: en termes generals, eh?, que sempre hi ha el moment per a fer una excepció en tot), i em deia que això és un problema i que m'ho hauria de fer mirar.
Mai no m'ho havia mirat des d'aquest punt de vista! La veritat: no és que faci escarafalls si, de cop i volta, em trobo embolicat amb una xicota de vint-i-pocs, però mira, si ho puc evitar... Per què m'agraden més grans, preguntareu ara? Els motius són diversos: bàsicament, acostumen a tenir les coses més clares i no confonen un aquí-te-pillo-aquí-te-mato amb una declaració d'amor, acostumen a tenir més experiència i no t'agafa aquella mandra que t'agafa quan li vols llepar l'ullera del cul i t'amolla ui, no ho sé, és que això no m'ho han fet mai!, acostumen també a no tenir tanta pressa i a estar més predisposades a jugar sense voler fer sempre una clauet ràpid-ràpid, ep!, sense menystenir els clauets ràpids-ràpids, eh?, que de tant en tant també van bé però, vaja!, cardar sempre com els conills, què voleu que us digui!
En fi, repeteixo que parlo en termes generals, que ja diuen que generalitzar no és bo però... de veritat creieu que jo també tinc un problema?

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Problema??? no en veig cap!!!
En tens algun amb una de 29????
Petonets!!!!

estripanits ha dit...

CafèAmbLlet:
Diguem que tu podries ser una de les excepcions que confirmarien la regla?
I més petons! ;)

Anònim ha dit...

Stripanits;
Tu no tens cap ni un de problema, oita jo las he vist de totes las edats vull dir de mes o menys,(La tercerca edat encara no m'atrau )i diguem que fins ara las mevas parellas diguem estables habian sigut mes grans que jo, la d'ara es 9 anys mes jove, i ara ho tinc clar a partir de 22 ,ja m'es igual.

Arianna ha dit...

no sé què dir a la teva actualització....


jo tinc 21, per tant no entro en l'edat que t'agrada a tu...però trobo que m'assemblo més a la descripció que has fet de les dones més grans, que no pas a la d'una joveneta típica...

Boira ha dit...

No tens un problema estripanits. Un fiques la línia divisòria? Jo en tinc 30, on em quedo? Però jo crec que soc igual de madura sexualment parlant que quan tenia 25. Amb vint i pocs si que et dono la raó.

Petons.

estripanits ha dit...

striper:
oi tant!, reivindiquem el dret a la diferència!

padrineta:
ja dic que generalitzar és mala cosa... ;)

boira:
et dic el mateix que a la padrineta i, pel que fa a la línia divisòria... en termes sexuals mai he pensat que n'hi hagi d'haver... el que explico és més aviat una tendència que no pas una cosa estricta :)

a tots plegats:
que quedi clar que qui diu que tinc un problema no sóc jo, eh?, és el meu amic...

Anònim ha dit...

Crec que sí que tens un problema, estripanits, :) perquè sembla que et perds les de 40 i 50 (que no és 3a edat eh, striper). Pregunta als experts!

sabateta

estripanits ha dit...

sabateta:
Em sembla que vas errada! Si dic que tinc tendència a que ja hagin entrat la trentena... d'on treus que això exclou les de la quarantena, per exemple? Quan vulguis, si et ve de gust, en parlem... ;)

Antoni Esteve ha dit...

Noi, em sembla que això d'un problema ho portes errat.
El meu barem d'edats es força ampli. Tinc 32 anys i m'han semblat atractives tant dones de 40 com de 20 (potser jo els hi posava 20, es que ara creixen molt ràpid). I segur que hi ha de tot, les de 30itants que no han cardat mai be i els hi obres els ulls, com les de 20 que ens doblen l'experiència i ens donen una lliço.

Posar-se limits es tancar els ulls!

estripanits ha dit...

antoni:
que no, que no, que no es tracta de límits, només d'una tendència natural... ja veig que no m'he explicat gens bé!

Anònim ha dit...

Bé, has tocat un tema molt sensible com és l'edat de les dones. Personalment, sempre m'han agradat els homes més grans, sobretot quan era joveneta. Peró a partir dels 30 ja no m'importava tant que fòssin més grans. De fet el meu marit és més jove.
caliope

estripanits ha dit...

caliope:
benvinguda a ca meva: t'he retornat l'enllaç! :)

Anònim ha dit...

Com que dius "...li estranyava que jo, en termes generals, més m'estimo dones que ja hagin entrat a la trentena (repeteixo: en termes generals, eh?, que sempre hi ha el moment per a fer una excepció en tot),..." sembla que la resta siguin excepcions i per això creia que t'ho perdies, però bé, si no és així.... ja no tens un problema! :-)).

sabateta

estripanits ha dit...

sabateta:
diguem que les excepcions són les menors de 30! ;)

Clint ha dit...

jo diria que no en tens cap de problema...només una preferencia! jajaja no he vist pas que tanquis cap porta! punyeteru!

estripanits ha dit...

clint:
sort que tu ho has vist ben vist! ;P