dijous, 13 de setembre del 2007

Olor

Ho parlàvem la setmana passada amb el Striper, entre cervesa i cervesa. I, mira tu, hi estàvem ben d'acord. Ara bé, com que potser no tothom pensa com nosaltres, us en faig cinc cèntims: li explicava al Striper que, una vegada, en anar-li a fer un bon treball de llengua a una xicota, va i se m'esvera i em diu: ei, espera, espera, que no m'he rentat! Em vaig ben indignar: rentar-se? On vas a parar! Home, si hagués fet vuit dies que no es dutxava... potser sí!, tot i que suposo que, en un cas així, ja n'haguera captat la flaire i no haguérem pas acabat al llit. Rentar-se? On vas a parar! Quan t'hi amorres i l'ensumes, un cony ha de fer olor de cony! O no? I aquesta és doncs la qüestió:
A què ha de fer olor un cony?
P.D.: per descomptat, LES blocaires, si voleu respondre, podeu canviar el mot cony per un altre de més adient... vosaltres mateixes!

12 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Cony (i mai millor dit) quines preguntes que fas!!!!! :-P

Això poder ho haurieu de dir més o els nois o les blocaires que s'ho muntin amb dones, no???

Quin perill teniu tu i l'Striper :-P

Anònim ha dit...

bé,El cony ha de fer una olor, com diu l'arguiñano rico, rico. Ara les raons per rentar-se són vàries. Una és que no vols que quedin restes de pipí, un altre és que pot ser fa poc que has tingut la regla, i llavors la olor és més forta i també controles que encara no tens pèrdues. o simplement per higiène.¿per cert, a qué ha de fer olor una polla?

Arianna ha dit...

ostres...quines coses parleu l'striper i tu! no sé jo si m'atreviria a fer unes cerveses amb valtrus... :P


pel que fa a la pregunta...mmmm, nose! suposo que no tots fan la mateixa olor no?


jo crec que més que olor, és com tenen una aura de passió i calor! no sé si m'explico jajaja

Anònim ha dit...

Nen un cony es clar te que fer olor a dona.

estripanits ha dit...

jo (o tu) mateixa:
Perill? Nosaltres? ;)

caliope:
Vale, vale, ja entenc les raons però... i les nostres? I, pel que fa a la polla... em sap greu però aquí no et puc pas ajudar! :D

padrineta:
Les cerveses... sempre que vulguis! I, evidentment, no tots fan la mateixa olor, només faltaria! Ara, això sí, la passió que no falti, hehehehe :P

striper:
"tú sí que sabes!"
P.D.: Va tot més bé?

Boira ha dit...

Home, doncs no tots els conys fan la mateixa olor. Igual que tothom tenim diferent olor. Potser la noia tenia problemes d'olor, anava a ser basta...va venga, que coi, d'olor a bacallà! jajaja. Hi ha noies que els passa, pobres.
I per respondre a caliope, amb les polles passa el mateix, en general fan molt bona olor! ;) Però clar, és lo que diu l'estripanits, si no s'hagués rentat en una setmana doncs ja no t'hi hauries apropat... ;)
De tota manera que voleu que us digui, sempre va bé una dutxeta per evitar sorpreses...

Antoni Esteve ha dit...

Recony quines preguntes!
Jo soc partidari de la dutxa, no m'agraden algunes sorpresas que em podrien tallar el rotllo, aii que si s'ofereixen a una dutxa doncs endavant, jo ho faria per ella. Però sobre gustos...això es molt relatiu.
I que em dius del gust?
o de la aparença?
...masses coses que valorar en plena farra!

Jo Mateixa ha dit...

Si, perill, vosaltres :-P jajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

Stripanits si tot va millor,per cert m'apunto la pregunta de l'antoni i el sabor que ei, al meu poble havia un que mai havia llepat cap els companys de feina el van animar i al vespre amb la dona el va tastar al endema els companys li preguntan i els diu "sabe salao" i el home es va quedar amb el mot.
Jo mateixa, Padrineta perill nosaltres res dona res.

Metamorfosi ha dit...

Suau?

Ostres... jajaja... quina pregunta!

Jo diria que en els dos casos ni deu haver de tots els gustos, però per mi l'olor ha de ser suau... i res de gels de bany massa perfumats sisplau, que ha de ser ben natural!!!

estripanits ha dit...

Bé, bé, bé, bé... tal com m'esperava, veig que n'hi ha per tots els gustos: d'opinions... i de conys també, hehehehehe :P

Clint ha dit...

jo estic completament d'acord amb el post...olor de cony! si no hi ha gat encerrat!