divendres, 26 d’octubre del 2007

Estiu calent (3)

La primera part de la història, de la Caliope, la trobareu aquí i la segona, del Striper, la trobareu aquí.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Quin tip de riure quan he vist per l'espiell la cara que ha fet el Manel quan la Rosa li ha etzibat que l'acabava de desvirgar. Encara ara em fa mal la panxa! Ai, dispenseu, que no m'he presentat, sóc la Toni, la companya del Manel, i us dec una explicació. Això de convidar a sopar la Rosa no ha estat idea del Manel. Ha estat idea meva. Vaig ser jo qui, de cua d'ull, vaig veure que la Rosa ens observava quan cardàvem a la piscina i qui li va proposar que se la tirés... sempre que em deixés mirar, esclar! Qui haguera dit que era verge! Si haguéssiu vist com ha cavalcat el Manel... tinc les calces xopes, xopes, xopes! L'espiell no és gaire gran però es veu prou bé què passa a l'habitació. Torno a mirar sabent què veuré: com que la Rosa ha munyit de mala manera el Manel, ara haurà de reposar una mica i li farà una bona feina de llengua, i és que hi té força traça el Manel en això de llepar.
Efectivament, l'ha espaterrada a cor què vols i s'hi ha ben amorrat. Quina enveja que em fa la Rosa... en això el Manel és un autèntic crack i sempre he pensat que no em faria res si un dia esdevé impotent sempre que no perdi mobilitat a la llengua. De veure'ls i de pensar en com acostuma a fer-m'ho, sento els meus sucs que vessen cames avall. Quan la Rosa comença a xisclar, no puc més i m'abaixo les calces, atanso els dits a la figa, els mullo ben mullats i me'ls poso ben endins de la boca per poder assaborir el meu gust. El Manel li posa ara un coixí a sota el cul per tal que la Rosa quedi més eixarrencada i el seu cony més enlaire: les llepades van ara de dalt a baix i li está ensalivant el cul també. De pensar que avui la Rosa deixarà de ser verge de dos forats en una sola nit, se m'escapa un gemec que ofego d'immediat per por de que em sentin.
No puc més: no en tinc prou de tocar-me! M'aparto un moment de l'espiell per anar fins la calaixera: al tercer calaix sé que hi ha el que em convé i ho trobo tot seguit. Per fí, el meu consolador king size! Corro de nou a mirar-los. Ho sabia: el Manel segueix xarrupant el cony de la Rosa i ara també li està follant el cul amb els dits. El meu trasto de làtex entra sol de tan mullada com estic: la meva mà esquerra el fa entrar i sortir de la meva cova, mentre la mà dreta juga amb el clítoris i les làbia.
La Rosa deixa anar un crit quan li ve l'orgasme i el Manel, ja recuperat, la gira de bocaterrosa, l'encula i comença a bombejar. Veient la cara enrogida de plaer de la Rosa i el cul del Manel fent aquell puja-i-baixa, apresso els moviments de les meves mans. Sento que ja s'acosta: els espasmes al ventre, les contraccions de la vagina, més de pressa cada cop. Me'l sento baixar per tota l'espinada: una escorreguda increïble, brutal, insospitadament plaent: amollo un reguitzell de xiscles, però,... òndia!,... que m'han sentit?

12 comentaris:

rosa ha dit...

Ei! s'ha d'estar ben preparada per llegir aquest relat.
el bloc s'ha tornat, calent i de "dos rombos"
i ara que ve? un trio....

estripanits ha dit...

rosa:
Això li ho hauràs de demanar a la caliope... xDD

Striper ha dit...

Ostres pensava que la Rosa faria el seu primer trio i descobriria el sexe lesbic. Ets una fera !!!!

estripanits ha dit...

striper:
Ja saps que m'agrada l'element sorpresa, hahahaha: primer desvirgada per l'altre forat! El trio, si li ve de gust, el deixo per a la Caliope... ;P

Betty ha dit...

molt bé! t'has posat al sexe d'una dona, o ere a la pell. ës igual, tan es en aquest cas.Ja sabeu que els trios que a mi em van son dos homes i una noia, peró hi han altres maneres de continuar, pot ser us portareu una sorpresa.

rosa ha dit...

doncs per mi els trios han de ser dos homes i es clar jo.

crec que amb els trios de dues dones i un home, l'home no pot donar massa...ara que si les noies es treballen entre elles cap problema....
no voldria pas ofendre a cap dels nois, eh?

Clint ha dit...

ostres tu...quin estiu triu!

Joana ha dit...

jejejeeje...Quina tardor ens espera! ;)
BOn relat!

estripanits ha dit...

caliope:
Tu mateixa... tenim llibertat de creació, oi? Pel que fal als trios, a mi tant me fa la composició mentre acabin com han d'acabar... ;)

rosa:
Si te'n busques un altre... m'hi apunto, hahahaha :P

clint:
Bona, aquesta! xDDD

joana:
gràcies!

Anònim ha dit...

hola! ja he fet la tercera part, però no puc entrar al blogspot, ni amb l'explorer ni amb l'opera, només a tavés dels link vostres al bloc.cat. Tampoc puc obrir el bloc.cat per publicar. Us a pasat alguna vegada?
Caliope

Jo Mateixa ha dit...

Deu ni do, quina feinada teniu tots plegats :-P

Anònim ha dit...

ja teniu la IV part! parla amb l'striper i sabrás una mica perqué la tardaança.