dimarts, 22 d’abril del 2008

Arriba el bon temps

M'agrada quan arriba aquesta època, a mitjans primavera: és aquell moment de l'any tan curiós en què vas pel carrer i hi veus de tot, uns que encara van abrigats, d'altres que ja han començat a treure's roba i d'altres, encara, que ja vesteixen gairebé de ple estiu. Ahir vaig haver de tornar a ciutat, coses de la feina, que ja sabeu que a mi la ciutat m'aclapara, i m'adoní que allí els extrems encara ho són més. La cosa ve a tomb del què em va passar mentre anava pel carrer, en haver-me d'aturar en un pas de vianants d'una avinguda d'aquelles tan amples que, quan el semàfor es posa de color verd, mai tens temps de creuar abans que no s'hagi tornat vermell.
Estava doncs esperant a poder passar que, a l'altra banda, una mica més amunt, s'atura un cotxe en doble fila, encén els llums del warning i en surt una paia amb minifaldilla i sense mitges d'aquelles que et tallen la respiració en veure-les.

I jo que me la quedo mirant i penso, collons, tu!, ara sí que ja arriba el bon temps!

I vosaltres... què en penseu? Us agrada aquesta època de l'any? A la dreta hi teniu l'enquesta, si és que us ve de gust de respondre-la.

2 comentaris:

Striper ha dit...

Diuen que amb el bon temps totes les dones esposen guapees hasta las propies.

estripanits ha dit...

striper:
Vols dir? hahahahaha ;P