divendres, 25 de juliol del 2008

99: inventari

simpàtiques, no tan simpàtiques, amables, esquerpes, baixetes, normaletes, unes poques tan altes com jo, de mans grans, de mans petites, de mans ossudes, de mans molssudes, morenes, rosses, castanyes, alguna pèl-roja, de cabells llisos, de cabells rinxolats, cama-llargues, cama-curtes, de peus grans, de peus petits, de peus estrets, de peus amples, rialleres, sorrudes, d'ulls grossos, d'ulls petits, amb el cabell llarg, amb mitja melena, una de pelada al zero, sornegueres, sarcàstiques, iròniques, de mirada profunda, de mirada fugissera, espantadisses, decidides, bones bevedores, abstèmies totals, amb parrús pelut, amb parrús depilat, noctàmbules, diàmbules, de pits menuts, de pits grossos, gracioses, poca-soltes, de llavis prims, de llavis molsuts, agraïdes, desagraïdes, de malucs amples, de malucs no tan amples, bones conversadores, mudes virtuals, que prefereixen els meublés, que prefereixen un lloc públic, de pits ferms, de pits caiguts, amb pessigolles, sense pessigolles, de llengua joganera, quasibé sense llengua, amb ganes de tornar-hi, "si te he visto no me acuerdo",...
A totes vosaltres (cadascuna que s'agafi els epítets que li corresponguin i que es faci el seu propi trencaclosques), aprofitant l'avinentesa del post número 99, que m'ha servit per inventariar-vos, a totes vosaltres, doncs, per tots els bons moments (i algun de no tan bo, que tot s'ha de dir), moltes gràcies. I és que, sense vosaltres, les que heu estat, les que sou i les que sereu, l'Estripanits no hauria arribat fins aquí... ni tampoc podria anar gaire més lluny!!!

12 comentaris:

Striper ha dit...

Jo soc de pit baix.

estripanits ha dit...

I gairebé tan alta com jo?

Anònim ha dit...

jo sóc morena, amb pessigolles, conversadora, normaleta i llavis molsuts... crec.....


i espero que la valoració sigui més positiva que negativa. la meva ho és.


gràcies

Lucrècia de Borja ha dit...

jo crec que entre a: simpàtica, normaleta, de mans grans, morena, de cabells rinxolats, cama-llarga, d'ulls grossos, amb el cabell llarg, sarcàstica, irònica, de mirada profunda, decidida, amb parrús depilat, noctàmbula, de pits grossos, de llavis molsuts, agraïda, de malucs no tan amples, bona conversadora, de pits ferms, amb pessigolles i de llengua joganera.

felicitats pel teu post 99!! i que ens iguen molts més!!

ciber-besets

robelfu ha dit...

Hola guapo, moltes felicitats,99és tot un repte i tu ho fas molt bé, espero seguir-te 99 més.
Jo em descric rossa , pèl arrissat ,riallera, amb parrús depilat, de pits grossos,amb llengua joganera i amb ganes de tornar-hi.
Un petonàs

Anònim ha dit...

Moltes felicitats pel 99!!!!
Petons d'una baixeta,castanya, mitja melena, mans petites, ulls grossos, amb pessigoles, simpàtica i noctàmbula. ale! :-)

El veí de dalt ha dit...

AL menys dius calr que escrius per "elles". Que et duri! I a pel 101!

Rita ha dit...

Felicitats, guapíssim! I gràcies pel premi. Acabo d'arribar, ara faig una mirada. :)

estripanits ha dit...

anònim:
Ho és, ho és...

lucrècia:
Ara et podria dir... i jo com ho sé que és veritat? hehehe ;)

robelfu:
Amb ganes de tornar-hi? Però si mai no hi hem anat... ;P

cafèambllet:
mmmmmmmmmmmmmmm

veí:
No, no, no... jo escric per a tothom! Ara, sí que visc per a elles! ;)

Mira, mira... ja explicaràs...

estripanits ha dit...

rita:

Ara que me n'adono: el "mira, mira... ja explicaràs" va pel teu comentari, eh?

Joana ha dit...

Estic intrigada pensant com deu ser la que fa 100! ;)
Felicitats!

estripanits ha dit...

joana:
D'això... que el que fa 99 és el post, hehehehe!