divendres, 10 de juliol de 2009

La M. hi col·labora

Ep, a punt per estripar el cap de setmana? Així m'agrada, que diu que demà ja farà sol a tot el país i el diumenge ja tornarà a fer calor, calor.
La col·laboració que us demanava al post anterior no ha tingut gaire èxit, la veritat sigui dita, però sí que hi ha hagut algú (alguna, de fet), que m'ha demanat anomeni M., que m'ha escrit explicant els que us demanava... i aquí ho teniu!
Primerament, em va enviar un correu-e on explica una llepada de cony que li van fer: "Abans de tot vull dir que entre els dos existia molta confiança i molts jocs de pre-escalfament(això crec que és molt important). Recordo...que em llepava el melic. Sempre li agradava besar-me aquesta zona. Una vegada em va agafar, em va estirar damunt la taula i em va treure les calcetes.Es va seure entre les meves cuixes i es col·locà els meus peus damunt les seves espatlles. Em besava els tormells. Li agradava mossegar-me la part interna de les cuixes i fregar-me el clitoris amb el seu dit i ficar-lo més endins... Em posava la mà sota el meu cul i m'aixecava a l'alçada de la boca. M'obria i em xuclava... i paro d'explicar^-^."
Després, me'n va enviar un altre de correu-e per explicar-me com les fa ella les mamades: "M'agrada acariciar la zona pèlvica, on comença a nèixer aquell pèl moixí tan excitant. Toco i beso. M'agrada acomodar-me entre les cuixes, acariciar-les, petonejar-les...el que no m'agrada es empassar..."
I vosaltres, tota la resta... què, no us animeu a escriure a estripanitsbloc@gmail.com?

5 comentaris:

Faune ha dit...

Ei hola! a veure si en quant tinc un momentet t'envie alguna cosa. Salut!

estripanits ha dit...

Faune:

Moltes gràcies!

Dk_Ly ha dit...

Al·lot, acab d'entrar aquí des des bloc des Faune. Si sa feina em deixa algún momentet lliure m'agradaria enviar-te alguna cosa... veurem! Em pareix una proposta molt interessant! Un bes!

Anònim ha dit...

Després de veure-ho publicat em fa una mica de vergonya.
M.

estripanits ha dit...

Dk Ly:

Estic a l'espera!

M.:

I ara!