divendres, 28 de setembre del 2007

Glen Coe (II)

En arribar a ca la Sinéad és ja nit tancada i la brisa marina ens fa tenir més sensació de fred: la casa, però, amb la calefacció encesa, és acollidora com sempre. Anem a l'habitació a deixar les coses, ella es treu les mitges trencades i cap a la cuina. Ho ha deixat tot a punt abans de venir a recollir-me i només cal escalfar el menjar i treure la beguda de la nevera. No cal que em digui què hi ha per sopar perquè, cada cop que hi he anat, ha fet sempre el mateix pel primer àpat que compartim. És, d'alguna manera, el menú típic escocès: haggis, neeps i tatties (d'això... no li ho diguéssiu pas, però a mi, per sopar, se'm fa una mica pesat!). Per remullar-ho: unes pintes de Tennent's, per descomptat! Encabat, fem una mica de te i anem cap al sala d'estar: abans que li ho demani, deixa l'ampolla d'Oban al damunt la taula.
Al cap d'una estoneta de xerrera, esgotat d'haver treballat al matí i del viatge després, m'endormisco i se m'escapa alguna capcinada. Evidentment, ella no té la més mínima intenció de deixar que agafi el son: al cap de no res, sento les seves mans a l'entrecuix, descordant-me els pantalons i engrapant-me l'eina que, malgrat el cansament, no triga a revifar. Em treu els pantalons i segueix: jo em deixo fer. La petoneja, hi passa la punteta de la llengua dels ous a l'aglà, em toca lleument l'ullera amb els capcirons dels dits... m'oblido del cansament i del món sencer quan se la posa tota dins la boca, quin gust, redéu! Me la llepa ensalivant-ho tot, mou el cap endavant i enrere, posant i treient de la boca amb una lentitud que em posa dels nervis i m'excita d'allò més al mateix temps. Es posa una mà per dintre els pantalons, es toca, em deixa llepar els dits per tal d'assaborir-la i es toca de nou; després, els seus dits untats amb els seus propis sucs, em follen el cul mentre segueix treballant la polla amb la boca.
Sap que estic a punt d'explotar i s'atura. Es posa dempeus i es comença a despullar tan a poc a poc que m'exaspera i, mentre es treu la roba, mira àvida la meva cigala que està grossa, tibada i humida de la seva salivera, la meva cigala que, de la pura tensió, excitada, vibra com el pal d'una bandera. Un cop nua m'aboca els pits a la cara per a que els li llepi. Ho faig i l'engrapo pel cul tot acostant-la cap a mi. El seu cony i la meva cigala ja es coneixen i coneixen el camí: la penetració és fàcil, immediata, intensa. Em fot la llengua gairebé fins la gargamella i, sense desenganxar-se'n, comença a cavalcar-me: estic en una postura que em fa dificultós el moure'm i em deixo fer, que de tant en tant prou que m'agrada. Puja i baixa lentament primer, amb moviments llargs i, cada cop que belluga, la polla pràcticament queda del tot fora de la seva cova. A mida que escurça el vaivé, n'augmenta la freqüència: ara ja fa estona que m'estic aguantant ja que, per poc que pugui, vull esperar-la. Tres, quatre, cinc cops més i sento que ja li ve. Em deixo anar i li deixo anar ben endins la lleterada que li tenia guardada: jo amollo un bramul i ella un sospir llarguíssim abans de deixar-se caure al meu damunt.

10 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Bufffffffffff..... :-P

I hi ha una tercera part o ara ens diràs que la cosa va acabar aquí???

Vaaaaaa, que no m'ho crec, jejejejejejejejejeje.

Petons guapu i estripa fort aquest cap de setmana!!!!

estripanits ha dit...

No, la cosa no va acabar aquí. És possible que hi hagi una 3a part però, per descomptat, no us penseu que us ho explicaré tot, eh?

Anònim ha dit...

Collons amb Escòcia!!!!
Hi hauré d'anar amb el meu guapísim... jejeje
Com que no ho explicaràs tot???
Desprès del que ens has explicat ara ens deixaràs a mitges??? volem 3a part!!

Anònim ha dit...

Bon viatge nano i ben disfrutat,volem la 3ª part i aviat.

Anònim ha dit...

Veig que continúes escribint molt bé. La excitació ben mesurada. Magnífic. Si, siusplau, 3ª part!

Joana ha dit...

Amb tota mena de detalls...Però segur que te'n deixes alguns per a tu...
Bon capde!

Jo Mateixa ha dit...

Com que no??, pobre de tu i si no, no haver començat homeeeeeeee :-P

estripanits ha dit...

Ei, ei, que jo no he dit que no hi haurà 3a. part!! El que sí és que us haureu d'esperar uns dies perquè he començat la setmana amb la feina embolicada!!

Oi que tindreu una mica de paciència?

Clint ha dit...

Diria que va estar més que bé el viatge no?

estripanits ha dit...

Au, ja teniu la 3a. part... i el relat conjunt de propina!