dilluns, 19 de novembre del 2007

Va de mides

La Rosa, en aquest post, ens parlava del penis tot fent una conferència magistral amb tot luxe de dades i de detalls. Als comentaris a la seva anotació, la majoria de dones que hi diuen la seva asseguren que la mida, dintre d'un ordre, no és tant important com pugui semblar sempre que faci la feina. Jo hi estic d'acord i vaig una mica més enllà: i què passa amb les llengües? La mida és important? O ho és més la mobilitat d'aquest òrgan? O, encara, és més important l'ús que se'n sàpiga fer? I de la combinació llengua - dits... què me'n dieu? A la fi, ja veureu, resulta que el que més importa no és ni la mida del penis, ni la de la llengua, ni la dels dits, ni com puguin ser els pits, si grossos o petits o, com pregunta també la Rosa en aquest altre post, si "pits naturals o pits de silicona?".
El que importa de debò, em sembla a mi, és saber fer les dues preguntes màgiques que no tothom té la gosadia i la honestedat de fer. La primera hauria de ser Què t'agrada? i, immediatament, la segona, Com t'agrada? No hi esteu d'acord?

14 comentaris:

rosa ha dit...

hola...gràcies per fer-me un seguiment tan de prop.
respecte a les dues preguntes, hi estic d'acord totalment, quan tens plena confiança SEXUAL amb la teva parella les dues preguntes són necessàries de saber-les per poder explicar com t'agrada i que t'agrada i per això res millor per una dona que conèixe's el seu propi cos, "osease" haver après a masturbar-se.

tema llengües ( i no idiomes), i dits, és una molt bona i inmillorable tàctica per poder arribar al setè cel...res millor que un "trifàsic".

robelfu ha dit...

estic completament d'acord, les dues preguntes són indispensables, i no hi ha res com un bon treball amb dits i llengua.

Terra ha dit...

UF! La combinació llengua i dits és explosivaa!!! Evidentment si es saben fer anar, cosa que és fàcil d'encertar quan hi ha comunicació i li dius com t'agrada, però m'encanta que hi hagi iniciativa.
Sempre s'haurien de fer aquestes preguntes, sense vergonya, i sense tabús.

Striper ha dit...

Los dedos de la manos, la polla i la llengua suman 12 avanti a tuta machina.

Anònim ha dit...

Em sembla fantàstic fer les dues preguntes si és que són necessàries... però a vegades hi ha experts que ni les necessiten, ja saben com t'agrada.

estripanits ha dit...

rosa:
oi que sí?

robelfu:
Sí, noia, i no saps com m'arriba a agradar de fer aquesta feina!

terra:
Per descomptat, preguntar-ho no vol dir que no deixem marge a la iniciativa o a la imaginació...

striper:
Sí, noi, veig que ets de ciències i que portes bé això del càlcul.

carme r:
Per molt expert que un sigui, i t'asseguro que d'experiència no me'n falta, em sembla que pregutar és de bona educació i, a més, t'evita sorpreses desagradables.

Betty ha dit...

stripanits, m'agradaria una demostració d'això que dius!una alegría p'al cuerpo no està malament, i sense compromisos.Masa agosarada?Et poso en un compromís?jeje

estripanits ha dit...

caliope:
Agosarada? I ara, dona! Tu digues i mirem les agendes, al perfil hi ha el meu correu-e. Com dic jo sempre: l'únic compromís és el de qie ho hi ha cap compromís... ;)

Marinetix ha dit...

Doncs Caliope i Estripanits, ja ens explicareu com ha anat el trifàssic i els 12 avanti a tutta machina!!
;-)
Fins ara!

rosa ha dit...

heus aquí la definició del trifàsic.
Trifàsic: combinació de dos dits al forat del cul, dos dits al forat del cony i la llengua llepant el clítoris. i si s'escau la fèmina amb la polla a la boca del qui fa el combinat trifàsic.
us asseguro que la sensació és única fins hi tot arribas a tenir dos tipus d'orgasmes...el del coit (si et poses a quatre grapes el punt G, amb ganes d'orinar o d'ejacular) i el del clítoris

heus aqui el meu gran secret que ara he esbombat als quatre vents, quatre? no,que n'hi han més....

Perdoneu les expressions i si us he ferit l'enteniment,no era la meva intenció...

estripanits ha dit...

rosa:
Els qui tenim braços llargs, a més del trifàsic que dius, ens permetem el luxe de treballar els pits! Això sí, d'un en un... :P

estripanits ha dit...

Per cert, Rosa, que pensava jo que si vols provar-ho... ;-P

Boira ha dit...

L'has encertat de ple, parlant la gent s'enten, i en el sexe no ha de ser menys, cadascú tenim els nostres gustos, i ni hi ha res més excitant, que intentar fer gaudir al màxim a l'altre.
La pregunta de la llengua, uhmmm, el tamany no importa, com s'utilitza si, es clar, jo em quedo amb combinació llengua i dits!

estripanits ha dit...

Boira:
Oi que sí? És una combinació fantàstica!