divendres, 4 de gener del 2008

Uep!!!!!!!

Ara feia dies, oi? És allò que passa: una cosa porta a una altra, un embolic porta a un altre també, ara uns dies sense internet gràcies al senyor telefónica, qui dia passa any empeny, bon nadal i millor any nou... i, au, anar passant dies i el bloc més abandonat que l’òstia! La veritat és que, a banda de la punyetera feina, aquestes setmanes tampoc no ha passat res de massa especial, o sigui que ni jo haguera tingut gaire cosa a explicar ni vosaltres us heu perdut gran cosa amb la meva manca d’actualitzacions del bloc. Al final, però, m’he dit potser que escriguis alguna cosa, no sigui que es pensin que t’han abduït els homenets verds, de manera que aquí em teniu. Em sap greu, però, estroncar-vos les il·lusions tan aviat ja que, fet i fet, la setmana entrant tornaré a ser fora per la feina i no sé si tindré temps ni si tindré accés a internet per tornar a escriure. Us prometo, això sí, que tot just hagi tornat, m’hi poso un altre cop, a veure si us puc explicar alguna cotxinada nova. Mentrestant, que els reis us portin moltes coses, i feu força bondat... vull dir que folleu tant com pugueu i us deixin, que això són quatre dies i, com deia aquell, ja n’hem passat dos! Apa, salut a tots i totes!

10 comentaris:

Striper ha dit...

Ei company al menys has donat senyals de vida, va torna haviat.

Jo Mateixa ha dit...

Bentornat i apa tu, adeu de nou!!!!, jejejejeje.

Quin estres de vida que portes per déu, bueno res, que BON ANY NOU i que els reis t'ho portin tot, no facis bondat, buenu tu no en fas mai, ja ho sabem :-P

Petons!!!!!

rosa ha dit...

holaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
no hi ets mai, ni a la festassa del veí de dalt...on et fiques?
jo procuraré follar el que em deixin...o si de cas quan entrin els rei mags que són tres....

Anònim ha dit...

el que havia de ser una setmana/setmana i mitja al final ha sigut un mes! ´

cuuuuuuuida't per la capital, que hi ha gent extranya que parla en espanyol i coses rares! ;)


ja saps qui sóc oi? ;)

Anònim ha dit...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Anònim ha dit...

Doncs follant i escrivint, així m'agrada.

Joana ha dit...

Que tinguis un gran any!!!

Antoni Esteve ha dit...

buf, per abandó el meu!
Fins avit!

Marinetix ha dit...

Que tinguis un 2008 ben productiu, Estripanits.
Petonsss.

estripanits ha dit...

Ei, gràcies per enyorar-me, eh? Jo també us he enyorat, no us penseu...

Au, petons i llepades a tots/es!