dimecres, 19 de novembre del 2008

Professional

Abans que no me'n digueu res de res: ja ho sé, ja ho sé, us tinc molt abandonats i abandonades!!! Què voleu? Es fa el que es pot i, com s'acostuma a dir, el primer és el primer i, la veritat, ara per ara el bloc no és pas la meva prioritat número 1. Ara tinc una estona i m'abelleix d'explicar-vos un fet que em va passar fa un parell de caps de setmana: per primer cop a la meva vida m'ho vaig fer amb una professional. A veure... m'adono que això requereix una explicació: vaig estar amb una professional però sense pagar. A veure, a veure... em sembla que calen més explicacions!
El seu nom de guerra és Helena i me la van presentar en el decurs d'una festa a la que havia estat convidat. És alta, cabells negres, d'aquell negre atzabeja, i molt morena de pell. Es dedica professionalment al sexe des de fa uns quatre anys, és escort d'una agència especialitzada i la seva hora es cotitza a un mínim de 200€!!! Aquell dia no estava treballant: el qui havia organitzat la festa és un ex-client seu amb qui ha arribat a fer amistat i per això l'havia convidada.
Com que vaig just de temps, us estalviaré detalls d'aquells que tant us agraden ja que m'estimo més anar al moll de l'os de la qüestió que us vull plantejar. Com us podeu imaginar, vam acabar al llit. Després d'una llarga sessió que acabà l'endemà al migdia i que em va deixar ben baldat (i és que ja comencem a tenir una edat...), mentre ens dutxàvem i ens vestíem m'etziba que havia disfrutat com feia mesos que no disfrutava i que si mai m'he plantejat de dedicar-m'hi professionalment, que a la seva agència també hi treballen homes, que n'hi ha alguns que guanyen fins a 2.000€ nets la setmana i que, si volia, m'ho mirava.
Dec ser ruc, perquè com que a mi sempre m'ha agradat, en la mesura del possible (és a dir, depenent també de les vostres intencions, estimades meves), sempre m'ha agradat, deia, poder triar amb qui me'n vaig al llit, doncs que li vaig dir que no, que gràcies però que no.
Què hauríeu fet vosaltres? Li hauríeu dit que sí? O, com a mínim, us ho hauríeu pensat una miqueta més?
P.D.: diuen que una cosa no treu l'altra, oi?, de manera que hem tornat a quedar per al proper cap de setmana...

14 comentaris:

Gatot_X ha dit...

noi... si una professional diu que hi tens futur, jo m'ho pensaria...

però a part de triar (et pots imaginar en Messi -que és un professional- dient que no vol jugar contra l'Osasuna perquè els veu fluixets?) jo em plantejaria si és una feina en la qual et pots retirar...

deu ser que tinc la moral fluixa, jo... que tiro tant per la part de la pela!

petons i llepades trinco-tranco!

Striper ha dit...

Doncs no se que dir-te.. no se si ho hagues pensat.

El veí de dalt ha dit...

Noi, no sé si ets un farolero, però si de cas, ets un farolero encantador. Si vas estar a les alçades de les circumstàncies i t'ho diu una noia que cobra 200 euros l'hora (collons! jo he de treballar no sé quantes per cobrar-ho!), t'he de dir que vas fer bé de rebutjar l'oferta. A la propera, li cobres a ella 300 € i a les veïnes de l'escala els ho fas gratis. Què collons!

Anònim ha dit...

Home ! Com dius tu, si poguessis escollir a qui li feies un favor ( cobrant) i qui no, doncs mira... Però si et trobessis amb un ésser poc agraciat, que fas? jo ho deixaria pels professionals. Millor triar tu el menú que no pas que te'l triïn.

mar ha dit...

jejeje
ja veig que les teves prioritats no et deixen temps per dedicar-te al blog...
estàs ben distret!
i veig que se't girarà encara més feina si vas mostrant les teves dots...

a mi també m'agrada triar el menú... tot i que, si en guanyes 2000 a la setmana, deus poder triar molts menús...
;)

estripanits ha dit...

gatot:
No ho sé si em podria retirar... no m'ho havia plantejat des d'aquest punt de vista, veus?

striper:
Ai, company, que ha saps tu que ja comencem a tenir una edat!

veí:
No, no, cap farol, de fet el que em va dir (em fa una mica de vergonya...) va ser: "Noi, et poso un nou i mig sobre deu".

Cobrar-li? Em penso que no, que m'estimo més inflar l'ego més que no inflar la butxaca.

anònim:
Em penso que sí que prefereixo triar el menú...

mar:
No sé si podries triar tant, no ho sé. Ara, tranquil·les i no patiu, eh?, que si a la fi em decideixo (que em sembla que no) a les amigues, conegudes i lectores... no els cobraria res! ;)

Rita ha dit...

Ehem... nou i mig sobre deu????

I... dius que a les lectores no ens cobrariess res????

I...

Ai, que ja m'atabalava... Res, res... ;-)

estripanits ha dit...

rita:
Digues, dona, digues, no t'atabalis ni tinguis vergonya... ;P

Josep B. ha dit...

A veure, ella lloga el seu cos durant una hora per 300 €, jo el llogo per 140 € al dia, en aquesta hora se la carda un manso, a mi em carden un nombre indefinit tirant a infinit durant les vuit hores.

Sí, ja sé que jo no he de tenir físicament una polla a la boca, però hi han dies que tinc la sensació que m'han ficat un tren pel cul.

On dius que s'ha de signar?

estripanits ha dit...

skorbuto:
xDDDDDD ;)

Sara Maria ha dit...

Suposo que als nivells de 2000 euros la nit, també es pot escollir el client!! No?

estripanits ha dit...

Sara Maria:
Suposo que en pots escollir el nivell econòmic però altra cosa... no ho sé pas! :K

Rita ha dit...

Ens tens ben abandonats eh... :-(

Guspira ha dit...

Collons collons!!! Ui, perdó...
Neeeeen, si t'ho diu una professional doncs deu ser que domines la temàtica, per dir-ho d'alguna manera...
Trobo que vas fer ben fet de rebutjar l'oferta, per molt temptadora que fos...
Jo també penso que és millor escollir el menú un mateix.
Bon appetit! ;-)