dimecres, 1 d’abril del 2009

Temes de debat

Al meu cercle d'amics, coneguts i saludats, de tant en tant, surten a la conversa tot un seguit de temes recurrents, dels que se n'ha parlat i debatut manta vegades i, òbviament, mai s'arriba a una conclusió clara: ja s'entén, oi?, perquè, si no, no serien recurrents! Alguns pocasoltes s'emprenyen perquè no els donen la raó, incapaços de comprendre que, en aquestes qüestions especialment, els gustos són els gustos i que és impossible que tothom s'hi posi d'acord.
L'última d'aquestes converses, un parell de setmanes enrere, acabà en una agra discussió (tampoc és per estranyar-se'n: qui més qui menys duia una bona llufa al damunt...), discussió sense sentit atès allò dels gustos que us deia més amunt. Resumint, l'endemà, un cop més o menys serè, vaig decidir-me a fer una mena de treball de camp (amb tota la modèstia, tot sigui dit) sobre alguns d'aquests temes, mitjançant el bloc de l'Estripanits. I dic només alguns, ja que no vull entrar, de cap de les maneres, en temes que podrien propiciar un merder més gros com ara, per exemple, si és millor que et facin una mamada utilitzant només la boca o acompanyant-se de les mans i coses així. A més, no és que vagi gaire bé de temps, o sigui que em centraré en unes poques qüestions senzilletes...
Quin gust ha de tenir un cony? A sabó perquè acaben de rentar-se, a florit, a net però que no tingui gust de sabó...
Com ha de ser el parrús? Ben rapadet, ben pelut, "brazil wax", amb només les làbia afaitades...
I els mugrons? Amb arèola petita, o més aviat grossa, que siguin ben sensibles al tacte o a la llengua o millor que no...
I l'útima per ara, com agraden més els pits? Ben grossos, més aviat petits, de la mida de la pròpia mà fent cassoleta, ferms com una mala cosa, un xic caigudets de manera que en sentis el pes quan els palpes per sota...

9 comentaris:

Sensual pack ha dit...

El cony net però sense gust de sabó. El parrús, per mirar-lo m'agrada avellutat però a l'hora de tocar-lo o llepar-lo millor depilat del tot. I, finalment respecte els pits sóc tot terreny: grossos, petits, ferms i lleugerament caiguts, amb tots ells m'agrada passejart-hi mans, llengua o el membre.

estripanits ha dit...

Sensual pack:
Fantàstica exposició de motius!

Anònim ha dit...

Doncs net, tot i sempre. Si hi ha pèl,curtet, que no molesti,però millor quasi tot depilat. Si la noia és maca, de qualsevol manera em conformo, si no és molt maca de cara cal que ho siguin els pits, ossigui de la mida de la ma amb caçoleta, mugrons ni massa sortits, ni massa plans i durs.

Faune ha dit...

Doncs el cony amb sabor a net però no a sabó, em pareix molt bona definició, i amb el pèl no massa llarg però sí que hi haja un poquet (encara que totalment rasurat també té un morbazo que no veges). Per altra banda, els mugrons amb l'aureola grossa, i sensibles, per a poder fer màgia amb la llengua i els dits, i les mamelles grans, però no massa com per a que no estiguen turgents.

estripanits ha dit...

Anònim i Faune:
Gràcies pels comentaris...

maria ha dit...

I les noies quan podrem opinar en una enquesta sobre homes?Per què n´hi ha tants de diferents...l'home és tan sensual.
Vinga anima't a fer-ne una!

estripanits ha dit...

Maria:
Per què no me'n proposes els termes i jo la publico?

maria ha dit...

Molt bé,però potser sóc una mica descarada.Per ara són:
1)Com us agraden els homes amb el pit pelut o sense pèl?
2)I les famoses panxetes en forma de xocolata us agraden?
3)Quin gust ha de tenir un penis?
4)Us agraden els homes que se´ls hi marquen la pelvis?
I aqui van les meves respostes....
1) Amb pèl moderat o sense pèl són boníssims.
2) A mi no m´agraden gaire aquelles panxetes que ni existeixen pel fet de fer tan de gimnàs, els trobo massa perfeccionistes.
3) A caramel de sucre, je je je.
4)La pelvis de l'home et fa volar la imaginació.

Espero que et serveixi.

estripanits ha dit...

Maria:
Gràcies per la teva col·laboració. Ho aprofitaré per al proper post...