dimarts, 16 de juny de 2009

Canvi de ritme forçat

He dit manta vegades que, dissortadament, les coses no són sempre com un voldria sinó que, tot sovint, són més aviat com un se les troba. D'uns mesos ençà, l'augment de responsabilitats laborals (= més feina) em duu pel camí de l'amargura. No ens enganyem: les satisfaccions a nivell professional, esclar, són moltes però, de moment, a costa de sacrificar poc o molt altres aspectes de la meva vida, el més lúdics bàsicament. Cada cop he de viatjar més (i més lluny) i cada cop l'agenda del viatge és més atapeïda.
No cal que us ho digui, oi?, perquè ja us n'haureu adonat: he hagut de fer un canvi de ritme forçat pel que fa al manteniment del bloc. Us explico tot això perquè, si no fallen les previsions, la cosa anirà més o menys així fins ben bé passat l'estiu: espero poder fer vacances a finals de setembre, si va tot bé, i que, a la tornada, la feina s'hagi estabilitzat. Tinc un fum de coses per explicar-vos (una de molt curiosa que em va passar al darrer viatge), de coses per proposar-vos (tenia al cap la idea de fer una sèrie de relats "a la carta", basats en propostes o peticions vostres)... però em fa l'efecte que haurem d'esperar una miqueta: no us fa res, oi?
No vol dir això que abandoni del tot, només és que m'adono que cal que n'estigueu assabentats i assabentades, que no és cap crisi blocaire ni res de tot això, que no deixo el món virtual: és, senzillament, el que us dic més amunt: un canvi de ritme forçat. Aniré actualitzant quan pugui (a veure si aquesta setmana que sóc per aquí us faig cinc cèntims del darrer viatge), però sense aguniar-m'hi, d'acord? Doncs, au, ja sabeu com està la cosa.
P.D. (altres coses pendents que espero solucionar les properes setmanes):
Striper: no me n'oblido de què et dec una ronda, et faig un truc així que pugui.
Garrotxina: tampoc m'oblido de tu, tindràs paciència per tal que "es calmi" la meva agenda?
Helen: les pors són per combatre-les, no et sembla?

5 comentaris:

Striper ha dit...

Anims i vinga erspero la ronda.

maria ha dit...

Tu tranquilet i en calma,eh? Que volem veure més aventures de les teves,però ja sabem que el primer és el primer.
Molta força i sense defallir!

estripanits ha dit...

Striper:
A veure si a començaments de juliol...

maria:
Mira't l'e-mail...

skorbuto ha dit...

Jo, per causes més lectives (examens) estic en una situació semblant, de fet en tinc engegades tres històries i encara no he enllestit cap.

estripanits ha dit...

skorbuto:
És que a vegades aquesta vida és un fàstic, xDDDD